A terápia

A terápia

Amennyiben Önt derékfájdalom kínozza, akkor már biztos kipróbált néhány dolgot, hogy megszüntesse a szenvedést. Sajnos nem mindenki számolhat be jó tapasztalatokról.

  • A fájdalomcsillapítók szedése nem szüntette meg a fájdalom kiváltó okát, csak a gyomrát tette tönkre?
  • Kipróbált különböző krémeket, amik ugyan jók, de önmagukban kevésnek bizonyultak?
  • Elege van a simogató masszázsokból, amik jólesnek ugyan, de nem használnak?
  • A gyógyfürdők 15-20 perces futószalag masszázsai sem győzték meg?
  • A gyógytorna önmagában nem javított állapotán?
  • Szeretné elkerülni a műtétet?
  • Porckorongsérv műtéte után megmaradt a fájdalom, vagy egy szomszédos csigolyán alakult ki újabb sérv?
  • A csontkovács két perc alatt kiropogtatta, de masszázs hiányában csak megrándultak amúgy is feszes izmai?
  • Panellakás helyett inkább igényes környezetben szeretne kezelést kapni?

Lássuk, milyen megoldás lehetséges!

A Yumeiho terápia a keleti masszázstechnikák egyike, aminek célja a test szimmetriájának, harmonikus működésének fenntartása, vagy visszaállítása, és a szervezet természetes öngyógyító, regenerációs képességének fokozása. Kínai és japán gyógymódokon alapulva különféle masszázstechnikákat, kiropraktikai elemeket és akupresszúrát egyesítő módszer, amely figyelembe veszi testi és energetikai rendszerünk szempontjait. Megelőzésre vagy gyógyításra, önálló terápiaként vagy kiegészítő kezelésként is alkalmazható.
Az alaptechnika Kínából, a Shaolin kolostorból származik, ahol a harcművészet részeként a teljesítőképesség javítására, egészségmegőrzésre és gyógyításra alkalmazták.

A Yumeiho terápiát belszervi és mozgásszervi panaszok esetében, illetve az általános jó közérzet, az egészség megőrzése érdekében alkalmazzunk. Mivel a terápia nagy hangsúlyt fektet a deréktájékra, ezért a derékfájdalom és porckorong problémák kezelésében, megelőzésében nagyon jó eredményeket érünk el vele. Ameddig a test, illetve a gerincoszlop szimmetrikus, addig egyenletes terhelés kerül a porckorongokra, ezért nem alakulhat ki gerincsérv. A Yumeiho terápia rendszeres alkalmazásával a test szimmetriája fenntartható.

A kezelések kényelmes öltözetben, a földre helyezett kemény matracon történnek.

A siker nemcsak a terapeután múlik, hanem a páciens gyógyulásba vetett hitén is. Ehhez hozzátartozik a házi feladatként kapott testgyakorlatok mindennapos, lelkiismeretes végzése, ami gyógytorna és hatha jóga gyakorlatokból, illetve tibeti lámák által tanított gyógyító tornából áll.