Bemutatkozás

Bemutatkozás

A derékfájás és porckorong problémák hatékony kezelése sok esetben az alternatív gyógymódoknak köszönhető. Szerencsére elég sokan vagyunk jól képzett, tapasztalt szakemberek, akik segíteni tudunk a fájdalom csökkentésében, a gyógyulásban.

Engem Bogschütz Ákosnak hívnak, Yumeiho terápiával, gyógymasszázzsal és a jóga terápiás alkalmazásával foglalkozom. A Buddhista Főiskola és egy Menedzser Képző elvégzése után egyrészt jógaoktatással, másrészt céges munkákkal foglalkoztam párhuzamosan.

Többször hallottam buddhista Lámák előadásaiban, hogy a legjobb munka, ha valaki az egészségügy területén dolgozik, mert ott lehet leginkább segíteni az embereknek, hogy szenvedésükön csökkentsünk. Többek között ezért kezdtem el a jóga mellett a Yumeiho terápiával és gyógymasszázzsal foglalkozni.

 

Mint masszőr a wellness területén és egészségügyi területen is dolgoztam.

Az évek során azt tapasztaltam, hogy a Yumeiho terápia alkalmazásával tudok a leghatékonyabban segíteni a derékfájás és a porckorong problémák megoldásában, amire napjainkban nagy szükség van. Amennyiben derékfájdalommal, porckorong problémával küszködik, és szeretne bővebb ismereteket szerezni annak hátteréről, akkor töltse le, és olvassa el az ingyen letölthető online tanulmányt!