Vendégkönyv

Vendégkönyv

"Ákos gerincsérvemet kezelte Yumeiho terápiával, amelyre a sebészek műtétet javasoltak. Heti kétszeri kezelés eredményeként 2 hónap múlva már újra dolgozni tudtam műtét nélkül. A kezelések alatt Ákos rendkívül figyelmes, professzionális, türelmes volt. Ügyelt a fokozatosságra és az aktuális egészségügyi állapotomra. Nagy szakértelemmel dolgozott és maradandó eredményt ért el: azóta sincs problémám a derekammal - amit természetesen a rendszeres gyógytornának is köszönhetek. Ákosban egy nagyon értékes embert ismertem meg a beszélgetéseink alatt. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom Őt."
(Csite László, SAP rendszer menedzser)

 

"Gyurkóné, Mariann vagyok. 37 éves.Két gyermek édesanyja. 2008. februárjában kezdődtek a gerinc problémáim.Először ülőidegzsábát és lumbágót diagnosztizáltak, ami erős fájdalmakkal, mozgáskorlátozottsággal járt. Az orvosok bizakodtak, hogy pár hét alatt az ágynyugalom és az injekciós kúra segíteni fog, de nem így lett. Az állapotom egyre romlott. Hónapokig tartó fizioterápiás kezelést és infúziós kezelést is kaptam, mert sem ülni, állni, járni, nem bírtam csak pár percig. A lábaimban izomgörcsök, érzészavarok jelentek meg. Egy évig, szinte csak feküdtem, mozogni, mankóval tudtam. Időközben kiderült, hogy a 8 mm -s csigolyaelcsúszásom, gerincsérvem mellett ízületi kopások, a porckorongok ellaposodása, és két nyitott gerinccsigolyám is van.
Az orvosok porcpótlást és stabilizációs műtétet javasoltak.(titánlemezekkel). A várólista másfél év, a műtét komoly kockázattal jár, ezért - egy év orvosi kezelés után - elkezdtem alternatív módszerek után kutatni.
Sajnos fájdalmas tapasztalatokat is szereztem. Volt olyan "manuálterapeuta", akinek a kezelése még nagyobb bajt okozott, volt aki a gerincemnek nem ártott, de a térdem megsérült a kezei alatt, de olyan gyógymasszőr is kezelt, aki el tudta mulasztani a fájdalmaimat - pár órára.Közben elkezdtem egy labdával való gerincgyógytornát, ami fájdalomcsillapító és erősítő is egyben. Segített, de jelentős áttörést nem hozott.

Ákos gyógymasszőri munkájáról közös ismerőseink révén hallottam, akiket eredményesen gyógyított.Ő is üzent általuk, hogy keressem fel, hátha tud rajtam segíteni.
2010. február 15 - én el is kezdtük el a kezeléseket. Már az első kezelése után csökkentek a fájdalmaim. Ő heti 2 kezelést javasolt és különböző jógagyakorlatokat ajánlott. Pár hét után az érzészavaraim és a lesugárzó fájdalmaim teljesen elmúltak. Újra fájdalom nélkül tudok ülni, a járásom rugalmas, segítség nélkül el tudok menni bárhová.A napjaim nagy részét tevékenyen töltöm, és egyre tovább bírom a terhelést. Még nem gyógyultam meg teljesen. De megtaláltam a módszert, amiben bízom, mert tapasztalom, hogy gyógyulok.
Ákos kezelései nem járnak fájdalommal, mélyen ellazítják a testet - lelket és közben gyógyítanak. Szívből és bizalommal ajánlom Őt, mint gerincterapeutát."

 

"Három évig jártam Ákoshoz heti rendszerességgel masszázsra, szerintem az egyik legjobb kezű és legempatikusabb masszőr a városban. Az ő inspirációjára kezdtem el jógázni, ami mára az életem részévé vált."
Sugár Berci, Bery
előadóművész, énekes

 

"Bogschütz Ákos masszás-terapeuta munkájának jó hatását már-egy kezelés után lehet érezni, még jobb az eredmény a sorozatos vagy rendszeres alkalmazás után. Kiváló módszerrel végzett eljárását mindenkinek melegen ajánlom."
Dr. Hárdi István
Ideg-, elmeorvos ny. főorvos